28 d’octubre de 2014

III Caminada Intergeneracional

Hola som als nens i nenes de 5é i com ja sabeu estem treballant el projecte intergeneracional i varem fer la 3ra caminada escolar amb els avis.
A les nou del matí, els avis es van anar col·locant segons als cursos dels seus néts. Varem començar la caminada des de l’escola i varem arribar a Panedes, on ens van donar l’esmorzar, un esmorzar de la seva època (pa amb oli, sal, sucre, xocolata o vi). Un cop ben esmorzats, varem jugar, varem parlar amb els avis i ens varem tirar la foto. A la tornada varem caminar tot “xino-xano” cap a l’ escola i ens varem acomiadar dels avis i els nens varem entrar a l’ escola i els avis se’n van anar cap a casa.

Ens ho varem passar molt bé, tenim moltes ganes d’organitzar la següent caminada. 

Bona tarda Sr. Directora .
Els alumnes de 5è et volem informar de la 3ra caminada intergerenacional .
Hem passat per diferents classes demanant les coses bones i a millorar de la caminada.
El grup format per BRUNA,ERIK i ANNA.C de 5è hem anat a fer la valoració a 3r. Els aspectes que hem valorat són els següents:
-Coses bones: -néts amb avis, els alumnes ens portàvem la motxilla, bon recorregut i planer, els alumnes van servir l’esmorzar als seus avis,mapes molt clars i entenedors, grup responsable de 5è: bona organització i control.
-Coses a millorar: crits, avançaments, 6è no anaven amb els avis i no es portaven bé algun avi portava la maleta del nét i foto..
Gràcies per la seva atenció.
Atentament Bruna, Erik i Anna.C .Bona tarda senyora directora,
Et volíem informar que varem fer una caminada d’avis i et volíem explicar com ens va anar. Varem començar a la escola i varem anar al pont, varem esmorzar a Panedes i tot estava molt bo.
Coses bones: Els avis s’ho van passar molt bé, la caminada era molt planera van venir molts avis hi s’ho van passar molt bé.
Coses per millorar: El lloc on ens varem tirar la foto, els nens ens podríem portar més bé, no deixar els avis sols ni deixar-li les maletes, portar més avis.


Grup de 5è