29 de novembre de 2014

Taller de residus i concurs de dibuix Mancomunitat La Plana

Els nens i nenes de 4t de l'escola som els responsables del projecte de Medi Ambient. És per aquest motiu que el passat mes d'octubre vam participar en un taller de reducció de residus i en un concurs de dibuix de la Mancomunitat la Plana. El concurs consistia en elaborar una felicitació de Nadal, el contingut de la qual se centrés en la necessitat de prevenir els residus en el nostre entorn.

Un cop fets els dibuixos, els vam presentar al jurat del concurs, format per tècnics de la Mancomunitat. En aquesta mateixa proposta hi van participar 330 alumnes de 10 escoles de la comarca d'Osona ... i sabeu què? A la nostra escola hem tingut 1 guanyadora i 1 finalista!!! Moltes felicitats als nostres companys Txell Alcubierre i Albert Berruezo!! 

La guanyadora i el finalista han rebut el premi a l’escola per part de la gerent de la Mancomunitat La Plana i la coordinadora del Servei d’Educació Ambiental. El premi ha consistit en un diploma de reconeixement i en un val regal de compra per gastar en una llibreria del poble. La resta d’alumnes de la classe que hem participat al concurs hem rebut com a obsequi un got reutilitzable. 

El dibuix guanyador serà la imatge de la felicitació de Nadal d’enguany de la Mancomunitat La Plana, que es distribuirà a totes les escoles, als ajuntaments dels municipis mancomunats i a altres entitats de caràcter públic i privat. Podeu veure les fotos del taller, els nostres dibuixos i les fotos de l'entrega de premis a continuació!


També us adjuntem un vídeo resum de l'activitat prèvia i dels dibuixos guanyadors !