1 de març de 2016

Els de tercer a RAC 1

Els alumnes de 3r de Primària hem participat avui, 1 de març, en el programa radiofònic "Economia per a criatures" que Xavier Sala i Martín fa a "El món a RAC1". En Jordi Pujol i Codina, l'Àlex Reyes i Peipoch i en Ferran Serra i Cantal han actuat com a portaveus del grup i han compartit taula amb Jordi Basté i el conegut i mediàtic economista.La resta d'alumnes han pogut fer de públic i no s'han perdut ni un detall de les explicacions del professor Sala Martín.

El tema sobre el qual hem parlat és la pobresa, un tema que s'havia treballat i debatut a la classe. Algunes de les preguntes que hem fet són : Com es calcula quantes persones pobres hi ha a Catalunya? Què vol dir el llindar de la pobresa? Per què hi ha països tan pobres i països tan rics? Per què hi ha tants sense sostre? Per què les persones associen pobresa amb manca de diners?...

Hem pogut parlar personalment amb el professor fora d'antena i ens ha mostrat molta proximitat i molt d'interès per saber com entenen l'economia els infants. Ha estat un plaer poder-lo conèixer !!! També hem conegut al periodista Jordi Basté i als membres del seu equip de treball i hem saludat, (faltaria més! ) al Marc Guell, un periodista de l'equip de RAC 1 i taradellenc de cor.

Un cop acabat el programa i fetes les fotografies de rigor ens han ensenyat tota la planta 15 on estan ubicats els estudis. Hem tingut unes vistes de Barcelona meravelloses. També hem pogut entrar a veure RAC 105. Hem tornat a l'escola emocionats, contents i segurs d'haver viscut una experiència per recordar. Ens sentim orgullosos de veure que una emissora com RAC 1 confia en nosaltres i ens deixa participar ! Us ensenyem unes quantes fotos i us fem un link perquè pugueu sentir el programa.

 Clica i escoltan's