17 d’abril de 2016

ESTEM D'ENHORABONA !


Dissabte 16 d'abril de 2016 , el Projecte Implica't+ amb la Carta de la Terra, guanya a Tortosa el Primer Premi "  Federico Mayor Zaragoza ", exdirector general de la UNESCO i President de la Fundación Cultura de Paz. I nosaltres estem d'enhorabona doncs formem part d'aquest projecte !!! Un projecte format per 54 docents en actiu que representen a 40 centres diferents (vegeu foto de tots els centres Implicats). 

Concretament, els responsables d'aquest projecte en el nostre col.legi són els alumnes de tercer. Ells van començar el setembre passat i portaran a terme moltes accions d'aquest projecte al llarg de quatre cursos.

Què és Implica't ? és un projecte fruit d'un equip de persones generoses , solidàries i compromeses, vinculades al món de l'educació i que tenen com a màxim objectiu treballar la solidaritat a les aules.
Enhorabona a tots els implicats, especialment a la responsable del projecte Ma. del Mar LLuelles i a la nostra companya, taradellenca d'adopció, Regina Pérez, que va ser la que ens va engrescar !
Aquest premi és molt més que un premi, és la prova clara que  "Molta gent petita, en llocs petits, fent petites coses, pot canviar el món".