20 d’abril de 2016

REGALEM GRUES DE PAPER A LA RESIDÈNCIA VILADEMANY

20 d'abril de 2016

Els alumnes de tercer hem anat a la Residència Vilademany. El nostre objectiu era molt clar i fàcil d'assumir: regalar un ocell de papiroflèxia a totes les persones que formen part d'aquesta meravellosa residència que tenim la sort de gaudir en el nostre poble. Amb aquest petit gest els hem desitjat "SALUT I PAU" a tots i totes en el seu 20è aniversari. Els ocells de paper que ens han sobrat els hem donat a les responsables perquè puguin guarnir la residència. Us podem assegurar que en tindran de sobra doncs els n'hem regalades 1.000 !!!!
Diu la llegenda japonesa que si fas mil grues de paper pots demanar un desig...nosaltres el tenim molt clar: SALUT I PAU per a la residència, l'escola, el poble....
Tot això no hauria estat possible sense l'ajuda de la Carme Casellas, taradellenca i directora de l'oficina de la Fundació Mútua General de Catalunya. Ella i l'entitat a la qual representa ens han fet costat en tot moment i han col.laborat amb la Marató de TV3 en el nostre nom. Gràcies a tots els que ho heu fet possible ! Alguns residents s'han emocionat de valent !

Avui hem vist que  el somriure d'una persona no té preu !