6 de maig de 2016

Caminem pel Medi Ambient

Avui, divendres 6 de maig, els alumnes del Col.legi Sant Genís i Santa Agnès hem fet una activitat sobre mobilitat sostenible.
El curs de cinquè, els responsables del projecte mediambiental de l'escola , després d'estudiar i treballar la mobilitat sostenible, han cregut oportú de fer una prova pilot a través de la qual es pogués començar a conscienciar de com cal arribar a l'escola: a peu. L'objectiu del projecte és repensar els hàbits de mobilitat i avaluar els efectes positius dels canvis que s'hi poden introduir, avançant així cap a un model col.lectiu de mobilitat més sostenible.
Hi han participat un total de 120 alumnes, els quals s'han reunit en quatre punts de trobada per anar tots junts caminant cap a l'escola. Els mestres del col.legi han acompanyat i vetllat tot el procés. 
Properament es valorarà l'experiència i s'iniciaran les millores oportunes.El grup de cinquè està satisfet de la bona acollida del projecte i de la participació de moltes famílies. També han quedat sorpresos de la quantitat de diòxid de carboni que avui hem estalviat a l'atmosfera.

Esperem poder implementar aquesta mobilitat en properes dates i arribar a conscienciar a tothom.