13 de gener de 2017

GRÀCIES A LA COL·LABORACIÓ DE TOTS HO HEM ACONSEGUIT! 1.100 € per a la investigació de la malaltia X-ALD.

El passat 21 de desembre a la tarda, els nens i nenes de quart del Col·legi Sant Genís i Santa Agnès de Taradell vam organitzar un mercat solidari per aportar diners a la campanya Arnau 97. En total, vam recollir 1.100 € que aniran destinats íntegrament a la investigació de la malaltia X- ALD, que es va endur fa poc més d’un any a l’Arnau Ricart.

L’acte solidari va ser organitzat pels alumnes de quart de l’escola, doncs sóm els responsables del projecte Implica’t que té com a objectiu principal treballar i promoure la solidaritat. Tant l’acte solidari com la recaptació obtinguda però, va ser fruit de la col·laboració i  la implicació de tota la comunitat educativa de l’escola, de l’ajuntament, d’entitats, particulars i de la resposta de tota la gent que es va acostar a aportar el seu petit gra de sorra. A tots ells, de tot cor, els nens i nenes de quart us volem donar les gràcies!

Avui 13 de gener, hem anat al Mas Ricart i hem entregat els diners recollits a la família de l'Arnau, així com una espelma i una capsa plena de desitjos. Ha estat una jornada que mai oblidarem, que ens ha emocionat i que ens ha encoratjat a seguir IMPLICANT-NOS per causes nobles i justes. Hem tornat commuguts però amb molta satisfació de la feina ben feta, ens hem adonat que ens sentim feliços quan fem feliços als altres... i això no té preu! 

Gràcies de nou a tothom per la col·laboració.Si voleu veure més fotografíes cliqueu aquí