11 de març de 2017

Taller de Nutrició: El pa un aliment necessari

Aquest divendres els alumnes de tercer i quart hem conegut un nou ofici: el de FORNER. Sabeu per què no es diu panader o paner si fa pa? Doncs perquè antigament la gent es feia el pa a casa, però després el portava al forner perquè li cogués. Aquesta i moltes més coses les hem après avui!

També hem conegut els ingredients bàsics per fer pa i el seu procés d'elaboració. També ens han donat l'oportunitat de fer d'autèntics pastissers durant una estona. Hem elaborat croissants, pa d'Osona, trenes,... Després ens hem endut la massa cap a casa per poder tornar-ho a fer i poder-ho posar al forn.
Per altra banda també hem fet un taller per aprendre la diferència entre alimentació i nutrició. Hem fet unes activitats que ens han servit per conèixer com poder menjar millor i també conèixer diferents tipus de pans i cereals.
Un matí ben productiu!



Clicant aquí podeu veure més fotografíes