22 de maig de 2017

7a. CAMINADA INTERGENERACIONAL

El passat dijous 18 de maig, es va fer la 7a. Edició de la Caminada Intergeneracional.  . En aquestes caminades s’aconsegueix fer salut mentre es creen relacions entre dues generacions diferents que conflueixen dins l’escola: els alumnes i els seus avis i àvies. És un moment molt esperat per tot l’alumnat de Primària.
Enguany, el grup responsable de la caminada va ser el grup de tercer de Primària. Aquest grup portarà a terme el projecte intergeneracional al llarg de quatre cursos i faran activitats encaminades a treballar unes importants habilitats socials: respecte, empatia, col·laboració...
La caminada va ser la més multitudinària de totes les que s’han fet: hi van assistir un total de 280 participants entre alumnes de Primària i avis/àvies. El dia va acompanyar per a poder fer una volta d’uns 7 Km per entorns del nostre municipi que cal conèixer. Els alumnes van poder explicar als seus avis què és la Torre de Don Carles, passejar pel  Tint i el molí de més a prop, veure com és la Font del Gos... i fer un bon esmorzar a Cal Noi Xic.
Mentre els assistents recuperaven força amb l’esmorzar, el grup de 4rt va fer un meravellós recital de poesia en plena natura. Per suposat, els poemes que van recitar parlaven d’arbres.
El grup de tercer de Primària, com a responsables, volen donar les gràcies a L’Ajuntament de Taradell, Protecció Civil, Centre Excursionista i AMPA per tota l’ajuda rebuda. Veure com els nostres projectes són capaços d’implicar a tanta gent ens anima a seguir treballant i millorant.
HI TORNAREM !!!