15 de febrer de 2019

"Estic amb tu"


L’estudi del grup de recerca M3O de la UVic-UCC en el que ha participat la classe de tercer de l’escola Sant Genís i Santa Agnès arriba al final

A l’espera de resultats finals, aquest mes de febrer l’estudi del qual forma part l’aplicació mòbil que la classe, ara de tercer, va posar nom i logotip ha arribat a la recta final. L’objecte d’aquest estudi és analitzar l’intercanvi de coneixement d’una comunitat de cuidadors de familiars de malalts d’Alzheimer i veure si a través d’una innovadora eina, una aplicació mòbil amb el concepte de comunitat de pràctica virtual al darrera, els podria ajudar a millorar la qualitat de vida.

Aquest projecte ha permès als nens conèixer el món dels cuidadors i les cuidadores. A la vegada, els cuidadors i cuidadores s’han sentint recolzats pels infants. El passat dia 2 de febrer es va realitzar la sessió de tancament de la comunitat amb els cuidadors i els nens van voler obsequiar-los amb una frase d’agraïment cadascú presentada en format vídeo i de mural.

Tant el col·lectiu de cuidadors com el de professionals que han format part de l’estudi valoren molt positivament l’aplicació mòbil «estic amb tu» considerant-la una eina més d’ajuda als cuidadors i cuidadores. A més, a finals de febrer, l’aplicació es presentarà formalment en societat en el marc del Mobile World Congress que tindrà lloc a Barcelona.

Gràcies per deixar-nos participar!