3 de desembre de 2019

Aprendre a Través de les TIC

Aquest desembre, els alumnes de l'escola acaben d'estrenar un nou material didàctic que ha estat finançat íntegrament per l'AMPA.

Es tracta de 13 tauletes de la marca Samsung que utilitzaran a l'aula els alumnes des de P3 fina a 6è.

A Educació Infantil, les tauletes s'introduiran a través d'un taller de robòtica educativa i en alguns Espais d'Aprenentatge. Així mateix, s'inclouran en el dia a dia per experimentar a través de les noves tecnologies. 

A Educació Primària, les tauletes s'utilitzaran en totes les àrees per tal d'aprendre també a partir de les TIC (per fer treballs individuals i en grup, cercar informació i també com a eina de treball i consulta en les estones de projecte, etc.). Una de les propostes dels Racons de Llengua i Matemàtiques de Cicle Inicial també es treballarà amb aquests dispositius.

A nivell de tota Primària, l'assignatura complementària TIC -que fins ara es feia a l'aula d'informàtica amb els ordinadors- ara es combinarà també amb l'ús de les tauletes.

L'escola Sant Genís i Santa Agnès aposta per l'ús de les TIC a l'aula: "Suposen una motivació i un interès per als nens i nenes. A més, implica una nova manera d'aprendre i ens permet a nosaltres com a mestres també donar altres suports a l'aprenentatge i permet oferir uba millor resposta als diferents ritmes i estils d'aprenentatge del grup-classe", asseguren des de l'equip directiu.

I l'AMPA, amb la seva vocació d'involucrar-se, implicar-se i col.laborar amb el projecte educatiu de l'escola, he fet un important esforç econòmic (de més de 2.000 euros) perquè aquest projecte hagi esdevingut realitat.

Per visualitzar més imatges premeu AQUÍ