Informació Preinscripció curs 20-21

A partir del 13 de maig i fins el 22 del mateix mes es podrà dur a terme la preinscripció escolar per als ensenyaments de primer i segon cicle d’educació infantil i educació primària. Es podrà fer el tràmit de manera telemàtica o presencial. 

PREINSCRIPCIÓ TELEMÀTICA

Es podrà fer la preinscripció de manera telemàtica i no presencial des del dia 13 de maig. El tràmit es podrà fer tot online, a través del Portal de la Generalitat. S’elimina la necessitat de presentar la sol·licitud i la documentació en paper al centre, i queda substituïda per utilitzar el formulari telemàtic i enviar la documentació necessària -escanejada o fotografiada- mitjançant un correu a la bústia electrònica oficial del centre demanat en primera opció.PREINSCRIPCIÓ PRESENCIAL

Aquelles famílies que no disposin dels mitjans per dur a terme el procediment telemàtic, i amb l’objectiu de garantir l’equitat, es preveu que disposin d’uns dies per poder lliurar les seves sol·licituds de forma presencial. Així, la preinscripció presencial estarà disponible a partir del 19 de maig i fins el 22 de maig inclòs. Per a fer-ho, caldrà demanar cita prèvia al centre a través del correu electrònic: centre@santgenis-santaagnes.org o a través del telèfon 938126015.


Preinscripció presencial amb seguretat:

- Al centre hi ha d’anar el menor nombre possible de persones a fer les gestions (preferiblement, una sola persona).

- Cal portar la documentació per a poder-la escanejar o fotocopiar i, si pot ser, la sol·licitud emplenada des de casa. Es recomana portar un bolígraf de casa.

- Recomanem l'ús de mascareta i guants.


- No poden acudir les persones de grups d'especial vulnerabilitat o en període de confinament, o que presentin símptomes. En aquest cas, poden autoritzar per escrit a una altra persona a portar la sol·licitud i la documentació.