Projecte Compromesos CS


Projecte Mediambiental

Aquest curs, els alumnes de 5è reprenem el projecte Mediambiental.


Aquest curs durem ens encarregarem del pàrquing de bicicletes i continuarem amb el nostre objectiu de realitzar canvis al pati. 

A través d'aquest projecte pretenem que els alumnes siguin els protagonistes del seu propi aprenentatge, tenint en compte les seves opinions, formar ciutadans que tinguin una comprensió àmplia de la realitat en el món on vivim i que estiguin capacitats per prendre decisions i tenir una participació activa en la societat.Projecte Intergeneracional:

Aquest curs 2019-20 en el projecte Intergeneracional viurem amb molta il·lusió el darrer any de tancament de quatre anys plens d’activitats entre persones de diferents generacions de dins i fora d’entitats del poble i les nenes/els nens del curs de 6è de primària.


L’objectiu principal continua sent el treball d’ identificació i regulació de les pròpies emocions i sobretot promoure les habilitats socials. A més, de treballar en tot moment el respecte i l’empatia a l’hora de relacionar-nos amb les persones de diferents edats.